Hem / Frågor & Svar

Frågor & Svar

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om Femifert. Hittar du inte svar på din fråga är du välkommen att höra av dig till oss. Kontakta oss via mail info@consumerhealth.se.

Femifert innehåller D-Chiro-Inositol (DCI), banaba, ipomoea batatas och linfröextrakt. Denna sammansättning är patenterad.

Femifert innehåller även zink som bidrar till normal fertilitet och reproduktion, B6 som bidrar till att reglera den hormonella aktiviteten samt folsyra vilket rekommenderas för kvinnor som kan tänkas bli gravida. Femifert innehåller också Vitamin B12 som bidrar till normal energiomsättning och till nervsystemets normala funktion.

En kapsel om dagen. Du kan ta kapseln när som helst under dagen.

Du kan ta Femifert när du vill under dagen och det spelar ingen roll om det är tillsammans med mat eller inte.

Det går bra att dela kapseln och tömma ut innehållet. För att lättare svälja pulvret kan du ta det tillsammans med något som är trögflytande, t ex fil eller yoghurt.

Femifert är ett kosttillskott och du ska alltid rådfråga din läkare om du ska ta kosttillskott när du är gravid eller ammar.

Femifert är avsedd för vuxna.

Femifert innehåller varken laktos eller gluten.

Ingredienserna i gelatinet i Femiferts kapsel är från växtriket.

Femifert innehåller inget socker.

D-Chiro-Inositolet i Femifert är extraherat från växten Johannesbröd.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå