Hem / Köp Femifert här

Femifert reglerar den hormonella aktiviteten

Femifert förpackning köpställen

Femifert innehåller bland annat inositolet D-Chiro-Inositol. D-Chiro-Inositol skapas naturligt i kroppen, men en del kvinnor har ändå brist på D-Chiro-Inositol vilket kan ge upphov till olika besvär och de kan därför behöva äta det som tillskott.

Förutom D-Chiro-Inositol innehåller Femifert bl a

  • zink – bidrar till normal fertilitet och reproduktion
  • folsyra – rekommenderas för kvinnor som kan tänkas bli gravida
  • B6 – bidrar till att reglera den hormonella aktiviteten
  • B12 – bidrar till att minska trötthet och utmattning

Längre ner på sidan finns hela innehållsförteckningen.

Doseringen är enkel – bara en kapsel om dagen och du kan ta den när du vill.

Här kan du köpa Femifert


”Jag hade utebliven mens i ett år men den har återkommit och jag har spårbar ägglossning.

Jag har hållit vikten, fått stadiga matvanor och sötsuget har försvunnit.

Mindre hirsutism i ansiktet, de tjocka hårstråna har blivit tunnare och ljusare.

Jämnare humör.”

//AMM

”Vill bara säga ett stort TACK för att ni finns! Jag åt Femifert ca 1 månad innan jag fick ägglossning. Jag känner att jag har mer energi, piggare och gladare, får inte migrän längre.

Kikade runt lite på nätet om naturpreparat mot PCO, läste en hel del recensioner och kände för att testa. Redan från dag 1 när jag började ta Femifert kände jag att livmodern började fungera (spänningar osv).

Jag är så otroligt tacksam för att ni finns. Jag hade ej haft mens sedan i juli 2021 och skulle fått den nu förra helgen (grov mensvärk osv). Men den kom aldrig. Gjorde ett test och där stod det gravid 2-3 veckor!! TACK TACK TACK!!!”

//Sara


 

Innehåll & Dosering Femifert

Innehåll1 kapsel%DRI
D-Chiro Inositol100 mg
Lignans80 mg
Ipomoea Batatas80 mg
Banaba80 mg
Zink6,25 mg62,5%
Vitamin B63 mg214%
Folsyra400 mcg200%
Vitamin B123,75 mcg150%

*) DRI = Dagligt Referens Intag

En förpackning innehåller 20 kapslar.

Dosering

1 kapsel dagligen. Kapseln kan tas när som helst under dagen. Intas med vatten.

Överskrid inte den rekommenderade dosen. Rådfråga din läkare innan användning om du medicinerar, är gravid eller ammar. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Mer om Femifert

Femifert är ett kosttillskott baserat på zink som bidrar till en normal fertilitet och reproduktion, B6 som bidrar till att reglera den hormonella aktiviteten samt D-Chiro-lnositol, linfröextrakt, sötpotatisextrakt (lpomoea batatas L-Lamb), Lagerstroemialövsextrakt (banaba), zinkglukonat, vitamin B12 och folsyra. Sammansättningen av D-Chiro-Inositol, linfröextrakt, ipomea batatas och banaba är patenterad.

D-Chiro-lnositol är en inositol som vanligen skapas naturligt i kroppen men en del har svårare att skapa det på egen hand.

D-Chiro-lnositol har studerats för dess möjligheter att påverka flera viktiga funktioner i kroppen som såsom att stödja cellernas signalfunktioner.

Studier har genomförts bland annat på grupper där cellernas förmåga att reagera på insulin är nedsatt och på grupper som har svårigheter att bli gravida. Studierna har bland annat visat att D-Chiro-lnositol har en positiv inverkan gällande kvinnans hormonproduktion och utveckling av ägg.

Har du frågor om Femifert har vi samlat de mest förekommande frågorna och svaren här. Hittar du inte det du söker är du välkommen att maila oss på info@consumerhealth.se. Alla frågor är bra frågor!

 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå